فائزون|کنگره ملی شهدای سیستان و بلوچستان ۲۴ بهمن ماه برگزار می شود/ مشارکت خودجوش ۳۰ طایفه در برپایی ۳۰ سیاه چادر در زاهدان/ اجلاسیه فرماندهان و پیشکسوتان ۲۳ بهمن ماه برگزار می شود/ مردم سیستان و بلوچستان وفادارترین مردم به نظام و انقلابند

فرمانده سپاه سلمان سیستان و بلوچستان:

کنگره ملی شهدای سیستان و بلوچستان ۲۴ بهمن ماه برگزار می شود/ مشارکت خودجوش ۳۰ طایفه در برپایی ۳۰ سیاه چادر در زاهدان/ اجلاسیه فرماندهان و پیشکسوتان ۲۳ بهمن ماه برگزار می شود/ مردم سیستان و بلوچستان وفادارترین مردم به نظام و انقلابند

فرمانده سپاه سلمان سیستان و بلوچستان گفت: کنگره ملی شهدای سیستان و بلوچستان ۲۴ بهمن ماه ۹۶ در مصلی قدس زاهدان ساعت ۸ و نیم به فضل الهی برگزار خواهد شد .

کدخبر : 15952 | تاریخ انتشار : ۱۳۹۶/۱۱/۲۱|۱۲:۲۸

به گزارش فائزون؛ سردار حسین معروفی در نشست خبری با اصحاب رسانه ضمن گرامی داشت دهه مبارک فجر و سالروز پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی و پیروزی خون بر شمشیر و پیروزی فخر انبیا و اولیای الهی و همچنین گرامی داشت سالروز غرور آفرین عملیات والفجر 8 که در تاریخ 64/11/20 به وقوع پیوست و باعث پیروزی بزرگ جبهه اسلام شد اظهار داشت: مردم استان سیستان و بلوچستان مصداق صبر و بصیرت هستند، ما سیستان و بلوچستان را با شهید سید محمد تقی حسینی طباطبایی، سردار شهدای سیستان و بلوچستان حاج قاسم میرحسینی فرمانده لشکر ثارالله؛ مولوی انقلابی و بسیجی شهید مصطفی جنگی زهی و کوچکترین شهید اهل سنت سبیل اخلاقی و نوجوان شهید سید محمد هاشمی می شناسیم.

وی افزود: مردمان سیستان و بلوچستان در دوران دفاع مقدس و شروع جنگ تحمیلی در دو جبهه دفاع از امنیت استان و برقراری امنیت در داخل استان و در جبهه کفر از انقلاب اسلامی دفاع می کردند و سیستان و بلوچستان جزو استانهایی است که دفاع در آن همچنان باقی است و درب شهادت باز است.

مردم سیستان و بلوچستان وفادارترین مردم به نظام و انقلابند

وی بیان داشت: امروز بر اساس بررسی دقیق علمی، وفادارترین مردم به نظام مقدس جمهوری اسلامی و ارزشهای اسلامی و ایرانی بودن که خاک را ناموس خود می دانند مردمان سیستان و بلوچستان هستند که در صدر جدول کشور قرار دارند.

وی ادامه داد: خدا را شاکریم که توفیق داد در سال 96  یک حرکت بزرگ فرهنگی و ماندگار در استان که فرهنگ مصونیت است را رقم بزنیم. برگزاری کنگره عظیم ملی شهدای استان از دو سال پیش برنامه ریزی شد .

وی اضافه کرد:  اولین موضوعی که در این کنگره مهم بود  شعار تقریب و وحدت بود که  همه کارها و عملکرد و موضوعات کنگره در راستای این شعار مقدس پیش بینی و دنبال شود.

سردار معروفی افزود: در  ابتدای کار شورای سیاست گذاری کنگره با حضور استاندار؛ امام جمعه، فرمانده قرارگاه قدس، فرمانده سپاه استان و فرماندهان نظامی و انتظامی و مدیر کل بنیاد شهید و مدیر کل حفظ آثار و صدا و سیما و رییس دانشگاه تشکیل شد.

دبیر کنگره ملی شهدای سیستان و بلوچستان دومین اقدام کنگره را تشکیل کارگروه تخصصی برای اجرای برنامه های کنگره دانست که در آن زمان  325 برنامه  تصویب و تعریف شد.

۶ هزار شهید بومی و غیر بومی در استان سیستان و بلوچستان داریم

وی با تاکید بر اینکه جمع آوری اطلاعات شهدا و تامین بانک شهدا قدم بعدی کنگره ملی شهدا بود افزود: در استان سیستان و بلوچستان بیش از 6 هزار شهید بومی و غیر بومی داریم اما به دلیل اینکه کنگره ملی شهدا متعلق به شهدای عزیزی است که خانواده های معظم شان در استان استقرار دارند این کنگره برای  تعداد 2058 شهید بزرگوار انجام شد.

وی ادامه داد: آمار شهدای ارتش 494 شهید؛  انتظامی 463 شهید؛ سپاه و بسیج 786 شهید؛ شهدای مردمی 312 شهید هستند شهدای مردمی به شهدای حوادث تروریستی تاسوکی، مسجد علی ابن ابی طالب، مسجد جامع، شهدای ثارالله، شهدای تاسوعای حسینی چابهار و شهدای هواپیمای ایرباس می گویند.

وی اذعان داشت: از مجموع 934 شهید دفاع مقدس 140 شهید از برادران اهل تسنن و 794 شهید از برادران اهل تشییع را شامل می شود 65 خانواده دو شهید، 7 خانواده سه شهید و 2 خانواده چهار شهید در استان سیستان و بلوچستان داریم. شهدای مدافع حرم 10شهید عزیز هستند که از آنها دو شهید عمر ملازهی و سلمان برجسته از شهدای اهل سنت و مورد عنایت مقام معظم رهبری هستند.

وی تصریح کرد: 531 آزاده، 4 هزار و 42 جانباز زیر هفتاد درصد و 53 جانباز بالای 70 درصد در سطح استان سیستان و بلوچستان وجود دارد.

چاپ و نشر ۷۷ عنوان کتاب از خروجی های مهم کنگره ملی شهداست

وی پژوهش، تالیف و چاپ 77 عنوان کتاب را از دیگر اقدامات در راستای کنگره ملی شهدا دانست و افزود: 14 کتاب از این تعداد فاخر و در سطح ملی منتشر می شود و دو عنوان کتاب "نقش استان در دفاع مقدس" و "دایره المعارف  شهدای سیستان و بلوچستان و دفاع مقدس "برجسته  و ویژه است.

وی ساخت و تولید فیلم مستند حاج قاسم میر حسینی را اقدام دیگر کنگره خواند و بیان داشت: محور این فیلم شهید میرحسینی است اما این فیلم استان سیستان و بلوچستان را در ابعاد مختلف به تصویر کشانده است. ساخت 10 مستند، 10 نماهنگ، 10 انیمیشن، 6 سرود با گویش بلوچی، سیستانی و فارسی، انتشار 12 ماهانه ویژه کنگره و اجلاسیه شهدا از دیگر اقدامات کنگره ملی شهداست.

سردار معروفی اضافه کرد: تمثال 96 شهید شاخص ارتش، نیروی انتظامی، مردمی، بسیج و سپاه، شهدای دفاع از حرم به صورت طرح جدید گالوانیزه و کوره ای ماندگار و تضمین شده در شهرستان زاهدان نصب شدند و همین شهدا در شهرستانهای دیگر در دستور اقدام است.

ساخت ۴ یادمان شهید گمنام در سیستان و بلوچستان

وی افزود: ساخت 4 یادمان گمنام شهید، دو یادمان در حسینیه عاشقان ثارالله زاهدان و سپاه سلمان در  زاهدان، دو یادمان در قصرقند و شهرستان سرباز و یادمان محل عروج شهدای وحدت در پیشین کار ارزشمند دیگری است که در حال انجام  است. تصاویر تمام شهدای وحدت همانند مرکزیت استان با همین ویژگی نصب خواهند شد.

سردار معروفی گفت: تهیه 3 هزار تندیس کنگره و تقدیم خانواده معزز شهیدان و میهمانان خارج از استان و برنامه ریزی 140 سری مجموعه نمایشگاهی بومی از ارتش، سپاه و انتظامی در دوران دفاع مقدس، برگزاری 38 یادواره شهید به صورت شهرستانی و قشری، اجلاسیه شهدای منطقه ای در سیستان که با حضور آیت الله رییسی انجام شد، سراوان، چابهار، نیکشهر و سراوان؛ برگزاری دعای ندبه با پخش سراسری، تجلیل از جانبازان با حضور خانواده ها، برگزاری اجلاسیه شهدای روحانیت و علما که 34 شهید روحانی داریم 31 شهید روحانی شیعه و 3 مولوی شهید در استان داریم. 35 درصد روحانی شهید در دوران دفاع مقدس داشتیم که نشان دهنده حضور پر رنگ روحانیت در کنار مردم است. برگزاری اجلاسیه شهدای زن، برگزاری شهدای فرهنگی و نخبه، برگزاری 20 مراسم شب شعر و خاطره، روایتگری از شهدای دفاع مقدس در دانشگاهها و مدارس، اجلاسیه فرماندهان و پیشکسوتان دفاع مقدس استان که در تاریخ 23 بهمن ماه با حضور تمامی فرماندهان ارتش سپاه و نیروی انتظامی سراسر کشور برگزار خواهد شد و  کنگره ملی شهدای سیستان و بلوچستان 24 بهمن ماه 96 در مصلی قدس زاهدان ساعت 8 و نیم به  فضل الهی برگزار خواهد شد از جمله اقدامات کنگره ملی شهداست.

وی ادامه داد: برنامه ی ویژه دیگری که در کنگره ملی شهدا داریم تیم بندی جهت دیدار از 2058 خانواده شهید در استان است این تیم شامل مسئولان نیروی انتظامی، ائمه جمعه و   مسئولان استانی است که به نمایندگی از خانواده شهدا دلجویی و ضمن تقدیم تندیس کنگره و تجلیل، آنها را رسما برای کنگره دعوت می کنند.

زیر پوشش قرار دادن ایتام به نیابت از شهدا

وی تاکید کرد: اجرای طرح زیر پوشش قرار دادن ایتام به نیابت از شهدا، ما 40 هزار یتیم در استان سیستان و بلوچستان داریم که 10 هزار نفرشان بالای 18 سال و 30 هزار نفر زیر 18 سال هستند. ما به برکت وجود شهدا این حرکت را با 2058 نفر شروع کردیم و اصرار داریم اینکار ادامه پیدا کند و 40 هزار نفر تحت پوشش مردم وخیرین قرار بگیرند و بچه ها فراموش نشوند.

سردار معروفی بیان داشت: فضا سازی شهرها با مدیریت کنگره که موسسات فرهنگی شخصی در این بخش پای کار آمدند؛ تبلیغات بروی اتوبوس ها و تاکسی ها؛  برگزاری جشنواره های فرهنگی هنری ورزشی با موضوع دفاع مقدس و گوه گشت های خانوادگی و مسابقات بومی ورزشی، مشارکت خودجوش 30 طایفه در 30 نقطه شهر زاهدان از امروز به فضل الهی دنبال می شود تا 24 بهمن ماه؛ مشارکت 94 مسجد در برگزاری یادواره های محلی شهدا در ایام دهه فجر؛ راه اندازی سایت فائزون؛ تولید نرم افزار چند رسانه ای؛ استفاده از ظرفیت فضای مجازی از دیگر اقدامات کنگره ملی شهدای استان است.

سردار معروفی ضمن تشکر و قدر دانی از صدا و سیمای استان که با تمام توان در تمام بخش ها پای کار بود افزود: از تمام ظرفیتهای استان مثل نخبگان اقشار و فرزندان شهدا، موسسات و دانشگاهها ی فرهنگ و هنر، اساتید استفاده شده است. در بخش کتب که مهم ترین خروجی کنگره ملی شهداست برای همه اقشار کتاب در نظر گرفته شده است و هیچ قشری از قلم نیفتاده است.

وی در پایان تاکید کرد: شهید با شهید هیچ تفاوتی ندارد و همه شهدا برای حفظ آبروی ملت و تمامیت ارضی و حق جان دادند و نیازمند این تفکر در جامعه اسلامی هستیم. المان شهید میر حسینی که تا چند روز آینده رونمایی خواهد شد نماد دفاع مقدس است و شیعه و سنی ندارد و این شهید متعلق به همه مردم و استان سیستان و بلوچستان است.

23  بهمن ماه سال جاری اجلاسیه فرماندهان و پیشکسوتان و 24 بهمن ماه کنگره بزرگ ملی شهدا را خواهیم داشت کنگره ملی شهدا هر ده سال یکبار انجام می شود.

انتهای پیام

 

 

اخبار مرتبط

ارسال نظر






captcha
ارسال